e
Banner

Etiketler: proje taşımacılığı



Proje ve ağır yük lojistiğinin kalbi Türkiye’de atacak



Proje ve ağır yük lojistiğinin tüm aktörleri 18-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul düzenlenen Breakbulk Türkiye Konferansı’nda buluştu. Konferansta, coğrafik konumu ile bölgesel proje ve ağır yük taşımacılığının kalbi haline gelen Türkiye’de enerji alanında 2023 yılına kadar gerçekleştirilmesi planlanan 122 milyar dolarlık yatırımın sektör açısından önemli fırsatlar yaratacağının altı çizildi.  




Schenker Arkas, 200 tonu taşıdı


Yayın: 08-01-2014
Kategori: Lojistik

Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş'nin (BAGFAŞ) kuruluş çalışmaları devam eden yeni fabrikasında kullanılacak 200 ton ağırlığındaki tank, İtalya'dan Bandırma Çelebi Limanı'na getirildi.




SDV Horoz, enerjisini sınırların ötesine taşıyor



Enerji lojistiği alanında ‘müşteriye özel’ çözümler üreten SDV Horoz, bu alandaki uzmanlığını sınırların ötesine taşıyor. Son olarak maksimum parça ağırlığı 41 ton, uzunluğu 28,5 metre olan 4 set rüzgar türbinlerini Kore’den İskenderun Limanı’na, oradan da İzmir’e ulaştırdıklarını belirten SDV Horoz Proje Kargo Direktörü Fikret Tuzcu, yeni projeler için ise her alanda hazır olduklarını vurguluyor. 




60 ton’luk transformatör Kässbohrer SLH 8 LOW-BED ile taşındı



2002 yılından beri Tırsan bünyesinde faaliyet gösteren Alman treyler üreticisi Kässbohrer, ürettiği inşaat, enerji, sanayi ve proje taşımacılığına yönelik low-bed semi-treylerler ile sektörel ihtiyaçlara ve müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor.




Zeynel Bey Türbesi’ni Çaba&Misnak taşıdı



Çaba&Misnak firması Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Zeynel Bey Türbesi'nin taşımasını gerçekleştirdi.




Hareket Umurlar RES’i taşıdı


Yayın: 06-06-2017
Kategori: Karayolu

 
Türkiye’de kurulan RES projelerinin yarıya yakınında yer alan Hareket, Balıkesir’de devam eden Umurlar RES projesi için taşıma operasyonlarını gerçekleştirdi. 




BATI Innovative Logistics, Ro-Ro ve proje taşımacılığı hizmetleriyle lokasyon sayısını artıracak



Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere ekspres kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “İtalya’da yaptığımız RO-RO ve proje taşımacılıklarıyla da hedef pazarlarda daha da ilerleyerek lokasyonlarımızı artırmayı ve küresel anlamda büyümeyi planlıyoruz” diyor.